Purnuvuoren laskettelurinteille tulee uudeksi yrittäjäksi joutsalainen Matti Mustonen. Mustonen on vuokrannut vuorenkyläläiseltä maanviljelijältä Mika Seppälältä Purnuvuoren laskettelurinteiden maa-alueet, yhteensä noin 15 hehtaaria.
Purnuvuoren aikaisempi yrittäjä on sanonut irti maanvuokrasopimuksen ja siirtänyt toimintansa ja muun muassa hiihtohissinsä muualle.
Mustosen mukaan Purnuvuori tulee olemaan tulevan talvikauden kiinni. Talven ja kesän aikana Purnuvuoreen rakennetaan muun muassa uudet hissit ja lumetusjärjestelmä. Uusittu laskettelurinne avataan reilun vuoden päästä kaudelle 2005-2006.
Mustonen oli mukana jo Purnuvuoren perustamisvaiheissa vuonna 1988. Hänellä on kokemusta laskettelurinteiden rakentamisesta vuodesta 1977 muun muassa Rukalta ja Ylläkseltä.
– Purnuvuoren kehittämisessä eletään ajan hengessä mukana. Tällä hetkellä lumilautailu on suosittua ja yritämme vastata lautailijoiden tarpeisiin. Oleellisia muutoksia rinteiden toimintaan ei tule, mutta lautailijoille tulee lisää tarjontaa, kertoo Mustonen suunnitelmistaan.
Mustosen toinen yritys on viheralueiden hoitoon ja rakentamiseen keskittynyt Vihertyö Mustonen Oy, jonka toiminta jatkuu ennallaan.
– Vihertyön sesonki kesäaikaan, joten laskettelurinteet sopivat siinä mielessä hyvin toimintaani, kertoo Mustonen.