Luhangan kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle äänin 4-3, että kunnanjohtaja Reijo Urtin virkasuhdetta jatketaan vuoden 2008 loppuun. Urtin nykyinen sopimus päättyy kuluvan vuoden lopussa. Kunnanhallitus joutui käsittelemään asiaa uudestaan, koska se päätti aiemmin jatkoajasta virheellisesti ilman kunnanvaltuuston käsittelyä. Kuntalain mukaan kunnanjohtajan valinta kuuluu aina valtuustolle.
Mika Parviainen teki kunnanhallituksessa vastaesityksen, jossa kunnanvaltuusto toteaisi Urtin virkasuhteen päättyväksi vuoden lopussa ja päättäisi, miten kunnanjohtajan virkaa jatkossa hoidetaan. Parviaisen kannalla olivat äänestyksessä Kari Kolari ja Pirkko Sievänen.
Kunnanhallituksen puheenjohtajan Mirjami Keskisen tekemää esitystä neljän vuoden jatkoajasta kannattivat Keskisen lisäksi Veli Koskinen, Markku Huuskola ja Irja Karppinen.