Petäjäveden kunnanjohtaja Teppo Sirniö on tulossa mukaan Joutsan kunnanjohtajakisaan. Sirniö ei ole hakenut virkaa, vaan häntä on pyydetty mukaan keskiviikkona pidettävään haastatteluun, johon on kutsuttu kunnanvaltuutetut ja kunnanhallituksen jäsenet.
Teppo Sirniö korostaa, ettei hän ole vielä antanut suostumustaan kunnanjohtajan virkaan. Hän haluaa ennen omaa ratkaisuaan kuulla millainen sopimus Joutsassa olisi tarjolla.
– Minua on pyydetty neuvottelemaan asiasta. Olen kyllä kiinnostunut virasta ja otettu siitä, että minua on siihen kysytty. Katsotaan miten asia menee eteenpäin, kommentoi Sirniö tiistaina.
Vuonna 1951 syntynyt Sirniö on koulutukseltaan sosionomi. Petäjäveden kunnanjohtajana hän on toiminut hieman yli neljä vuotta ja sitä ennen kolmisen vuotta Rautavaaran kunnanjohtajana. Ennen kunnallista uraansa Sirniö on työskennellyt elinkeinoelämän palveluksessa muun muassa johtajana ja yrityskonsulttina.