Huhtasuon Kisa totesi JoSePan rutiinitason liian kovaksi kotiottelussaan Jyväskylässä torstai-iltana. Vierasjoukkue vei pisteet mukanaan erälukemin 0-3 (21-25,22-25, 19-25).
Ottelu ei tasollisesti aiheuttanut hurraahuutoja yleisössä eikä pelaajissa. JoSePalla oli suuria vaikeuksia sopeutua vastustajan jujupitoiseen taktiikkaan ja taktisesti hyvin suunnattuihin aloitussyöttöihin. Siihen kotijoukkueen eväät sitten loppuivatkin, hyökkäys- ja torjuntapeliä ei heillä juurikaan tässä pelissä ollut. Lisäksi HuKi syyllistyi säännöllisesti pahoihin virheisiin erien ratkaisuhetkillä. JoSePa oli näillä hetkillä varmempi joukkue, hölmöilyt tehtiin erien alussa. JoSePan kenttä alkoi toisen erän aikana saamaan vastustajan jujuista niskalenkin, tosin vastaanotto takkusi loppuun saakka, koko joukkueen vastaanottoprosentiksi jäi tällä kertaa 55.
JoSePasta vähimmillä virheillä selvisi kaksikko Timo Horppila- Antti Pölönen. JoSePa otti ottelussa 12 torjuntapistettä, joista Timo otti puolet. Antti alkaa pikkuhiljaa ottamaan kuusikkopaikka joukkueesta, virheitä ei tullut juuri ollenkaan ja hyökkäyspeli oli terävää läpi ottelun. Kolmannen erän alussa JoSePan peli oli parhaimmillaan tässä ottelussa, erityisesti kentästä nousi kaikki mahdollinen. JoSePan peli oli kuitenkin valovuoden päässä kahden edellisen pelin otteista, tällä kertaa se kuitenkin riitti voittoon.