Leivonmäellä on perustettu uusi vesiosuuskunta. Kivisuon vesiosuuskunnaksi nimetty osuuskunta alkaa osaltaan toteuttaa Selänpohjan-Kivisuon vesihuoltohanketta mahdollisimman nopealla aikataululla. Rakentaminen pyritään aloittamaan vuoden 2004 aikana.
Marraskuun alussa Kurkiauran koululla pidetyssä vesiosuuskunnan perustamiskokouksessa oli läsnä 27 henkeä. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Juhani Mäkinen, varapuheenjohtajaksi Mika Pihlajamäki ja sihteeriksi Markku Palander.
Varsinaisiksi jäseniksi valittiin Tapio Ahonen (varalla Juha Nieminen), Markku Palander (Sinikka Lahti), Vesa Vesanto (Pirkko Liias), Kalevi Fredin (Juha Mäkinen), Juhani Mäkinen (Esko Juuti) ja Mika Pihlajamäki (Janne Pappinen). Tilintarkastajina toimivat Pentti Rossi (Reino Leinonen) ja Martti Salonen (Marjatta Hämäläinen).