JoSePan lentopalloilijat palasivat voittojen tielle tamperelaisen TKT 2:n kustannuksella lauantaina Joutsassa. Loppunumerot jännittävässä ottelussa olivat JoSePalle 3-1 (25-21, 25-20, 20-25, 25-23).
Ensimmäisen ja toisen erän aikana JoSePan peli kulki suunnilleen käsikirjoituksen mukaan. Nostopeli toimi, hyökkäykset olivat päättäväisiä ja syötöt vaikeita. Esimerkiksi toisen erän ratkaisu syntyi kun Mikko Soisalo syötti ensin 3 peräkkäistä ässää, vieraat ottivat aikalisän ja samalla syöttövuorolla Henri Hurtamo otti kaksi peräkkäistä pistetorjuntaa.
Toisella erätauolla pidetyistä palopuheista huolimatta kolmas erä alkoi jälleen kerran synkästi kotijoukkueen kannalta. Vastaanotto pätki, lyönnit olivat kuin lehmän henkäyksiä ja torjunta loikki aina siellä mistä hyökkäys ei tullut. JoSePa oli erässä tappiolla koko ajan, ja vaikka loppua kohti peli paranikin, oli 8 pisteen etumatka liian pitkä kiinnikurottavaksi.
Neljännessä erässä otti kotijoukkue ensimmäisen aikalisän jo tilanteessa 0-2, koska kaksi ensimmäistä palloa olivat jälleen kotijoukkueelta onnettomia suorituksia. Puhuttelu auttoi, mutta koska vieraat oli päästetty peliin mukaan kolmannessa erässä, tuli ottelun lopusta trilleri. TKT harasi vastaan niin tiukasti, että johti erää 15-20. JoSePan ryhtiliike tapahtui viime hetkessä hyvien syöttöjen ja torjuntojen avulla.
JoSePa joutui otteluun hieman oudoista asetelmista, sillä libero Jouni Hokkasen ollessa poissa kotijoukkue joutui paikkaamaan hänen nostovuoronsa muilla pelaajilla. Se aiheutti ottelun alussa ja ajoittain myöhemminkin jonkinlaisia vaikeuksia nosto- ja hyökkäyspelissä. Loppua kohti tilanne parani kun pelaajat tottuivat uuteen systeemiin. Nostopeli oli lopulta hyvää, koko joukkueen vastaanottoprosentti oli 71, Ilkka Hentisellä paras 83 prosenttia.
JoSePan kannalta paras asia pelissä oli se, että Mikko Soisalon iskukone (10 pistettä) alkaa olla lämmin. Nyt nelospaikalta nähtiin jo tuttua Mikkoa, lyönti lähtee kovaa ja oikeaan suuntaan. Lisäksi hän kunnostautui syöttöruudussa, neljän ässän lisäksi tuli lukuisia syöttöjä joissa vieraat joutuivat laittamaan helpon toiselle puolelle. Toinen läpi ottelun hyvin syöttänyt (6 ässää) ja hyökännyt (12 pistettä) oli Simo Lintunen. Myös koko joukkueen ottamat 15 torjuntapinnaa kertovat siitä, että silläkin puolella alkaa valoa olla näkyvissä. Henri Hurtamo otti kahdeksan torjuntaa, mutta hyökkäystehoja ei tällä kertaa tullut kovin paljoa. Henke säikäytti vastustajan jo alkulämmittelyssä niin pahasti, että häntä vastassa oli koko ajan kaksi torjujaa.
TKT pelasi kokeneen joukkueen peliä. Suoria virheitä tuli vähän ja joukkue osasi ottaa JoSePalta tehoja pois syöttämällä aina sille vastaanottajalle joka oli etukentällä hyökkäysvuorossa. Onneksi joukkueen peliä oli melko helppo lukea, hyvin harvoin vieraat pääsivät hyökkäämään yhtä torjujaa vastaan. Tosin n:o 12, Tuomas Virtanen, ohitti liian usein kahdenkin miehen torjunnan. Ensi viikonloppuna JoSePan torjuntaa yrittää ohittaa Ylöjärven Pallo vieraspelissä.